Etelä-Suomen tämänhetkinen lumitilanne on ihan järkyttävä. Pari päivää sitten satoi lunta varmaan 15 senttiä ja hetken oli tosi kaunista, mutta seuraavana päivänä elohopea nousi taas plussan puolelle ja siellä ollaan aika jatkuvasti pysyttykin. Tänään satoi melkein koko päivän vettä ja ainut, mitä tosta kauniista lumesta on jäljellä, on kauheita vesilätäkköjä ja sohjoa. Onko mitään kauheampaa !?

Äsken alkoi juoksujalkoja sen verran kuitenkin vipattamaan, että päätin käyttää sen hyväksi ja lähteä lenkille. Juoksin (okei, hölkkäsin ja kävelin vuorotellen) vakkarilenkkini aikaan 50 minuuttia, olisin päässyt nopeamminkin mutta tossa sohjossa en meinannut pysyä edes pystyssä kävellessäni ja halusin olla varovainen.  varmaan 30% tosta lenkistä siis kävelin, toki mahdollisimman ripeästi :)

P.s Kerroin aikaisemmin sulkapalloilustani pikaisesti, ja olen myös kertonut jotain ihastuksestani. Pelasin siis hänen kanssaan, ja ilmeisesti meni ihan hyvin, sillä hän pyysi mua uudestaan, jo ensi viikolla! :)) happyhappyyyy

Nyt kello on jo paljon,

hyvää yötä kaikille! <3