Tästä se sitten lähtee, kroppani palauttaminen takaisin normaaleihin mittoihin. Tilanne kieltämättä ei ole mikään katastrofaalinen, tänään mittasin 74kiloa, mutta oloni on jatkuvasti väsynyt ja vedoton. Valokuvista katsottuna näytän täysin erilaiselta kuin vielä viime vuonna samaan aikaan (mikä on ymmärrettävää, viimeinen lukiovuosi ja elämä yliopistossa ei ole kevyintä mahdollista..), mutta nyt tulee muutos. Sotasuunnitelmana on lisätä liikuntaa uusiin lajeihin (ensi viikolla hankin kuntosalille kausikortin) sekä opetella syömään kevyemmin paljon kasviksia ja muuta. 

Paheitani on aina ollut herkuttelu - sipsit, IRTOKARKIT, karkit uudelleen ja vielä kolmannenkin kerran. 400gramman karkkipussin syöminen ei tuota minkäänlaisia ongelmia, vaikka söisin useammankin kerran viikossa. Samalla karkinpopsiminen on mulle tosi yksityinen asia, seurassa en kehtaa syödä kuin sen yhden, pari karkkia koko aikana. Juuri tuohon herkutteluun aionkin nyt satsata, ja aloitan nyt tammikuussa herkku- ja alkoholilakon. Tästä seuraakin julistus, 

Seuraavan 30 päivän aikana en syö herkkuja (karkit, jäätelö, keksit, limut etc. ) enkä juo alkoholia ollenkaan, eli seuraavan kerran vasta 1.2.2012!

Laihdutus ei suinkaan ole mikään kidutus, ja ennenkaikkea haluan tehdä elämäntaparemontin, mutta samalla herkkulakolla haluan kasvattaa itsekuria ja vähentää sokerihimoa. 

Tästä tämä lähtee, pitäkää peukkuja pystyssä mulle! Mitä veikkaatte, pääsenkö ensi kesäksi rantakuntoon?