Lueskelin pakkotoiston sivuilta erilaisia keskusteluja laihduttamisesta ja lihasten kasvattamisesta. Alkoi vähän paniikki nousemaan pintaan, kun lausetta "syö vähemmän kuin kulutat" oli analysoitu tuhansien sanojen verran ja kaikkien hiilarien,, protskujen (lol, kuulunko nyt sisäpiiriin kun käytin tota sanaa?) ja rasvojen määriä lasketaan grammoissa?! Ennen puhuttiin lautasillisista ruokaa, nykyään grammamääristä hiilareita. 

Joka tapauksessa, päätin, ettei musta oo tommoseen. Jo alkuun tyssäsi siihen, etten tiedä omaa rasvaprosenttia. Varmaan jotain lähemmäs sataa se varmasti on, mutta olisi kiva tietää tarkalleen. Joku personal trainer olisi kiva, help me? Tällä opiskelijabudjetilla se jääköön haaveeksi, mutta noita keskusteluja pitää sitten vaihtoehtoisesti vissiin lukea enemmän.. Ja siis myös liikkua enemmän. 

Tänään en ole tehnyt mitään urheilullista ja söin yhden kanahampurilaisen ja leffapopparit liikaa. Enää ei tarvitse miettiä miksi nyt illalla alkoi väkisinkin hapuilla erinäisten laihdutussivujen pariin :D Mun herkkulakosta vielä, se on sujunut oikein hyvin tämän päiväistä hairahdusta lukuunottamatta! Yhden kerran söin (pienen) annoksen jäätelöä, minun ei tehnyt mieli, mutta siinä tilanteessa se oli lähinnä hyvien käytöstapojen mukaista. Karkkeja ei ole edes tehnyt montaakaan kertaa mieli! Hyvä minä!!

Ainiin, minulla on taas yksi syy lisää tahtoa päästä rantakuntoon. Lähden helmikuussa Teneriffalle, ja aion näyttää siellä paremmalta kuin nyt. En sano, että olisin ihannepainoinen silloin, en varmasti ole, mutta oikeaan suuntaan tässä ollaan menossa ja lomailusta aion nauttia täysillä, mutta kevyin mielin ja vartaloin!! Melkein päivälleen kuukausi aikaa lähtöön. Ehtiikö siinä ajassa pari kiloa sulaa pois? I hope..

Viime postauksessa muuten lupasin lähteväni heti kirjoittamisen jälkeen reippailemaan. Se onnistuikin mielestäni yllättävän hyvin, sillä juoksin ensin 45 minuuttia, sitten poljin kuntopyörää 30 minuuttia (katsoin samalla katsomosta Idolsin :D), sitten tein minimaalisesti lihaskuntoa ja lopuksi vielä venyttelin. Mahtavaa! Koska viimeeksi toi meni niin hyvin, tänään lupaan itselleni uuden haasteen. Huomenna muutan taas opiskelupaikkakunnalleni (yhyy joululoma loppuu..) ja käyn siellä iltapäivän jumppatunnilla! Lupaanlupaan tahdontahdon ehtiä ja jaksaa mennä sinne. Huomenna nähdään miten käy!

Nyt jatkan noiden laihdutuskeskustelujen lukemista ja sitten nukkumaan, 

Heippa! <3